Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Kurumunun ve çalışanlarının saygınlığını arttırarak geleceği görebilen mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen; araştırmacı, öncü, teknolojiyi kullanan, geleceği sorgulayıp yaşama güvenle bakan şeffaf bir eğitim birimi olmak.

Misyon: MİSYONUMUZ Okulumuz eğitim ve kültür alanındaki uygulamaların bütün süreçlerinde Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkeleri esas alınarak açık, saydam, sevgi, saygı ve güvenle bilginin paylaşılmasına dayalı ekip çalışmasını ortaya koyacak çalışmaları sergilemektir.

Başarılar: İlçe çapında bilgi yarışmaları 1. likleri, voleybol ve futbol ilçe 1.likleri,Kültürel yarışmalardaki 1.likler,İl ve ilçe çapında halk oyunları 1. likleri, masa tenisi bölge 1.likleri.

Saatler: 08:30--14:15
Isınma: kalorifer
Servis Bilgisi: Okulumuza ilçe içinde servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cumhuriyetaskale.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 2. BEKİR EFENDİ SK. NO1 AŞKALE / ERZURUM

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 2. BEKİR EFENDİ SK. NO1 AŞKALE / ERZURUM

Ulaşım Aşkale ilçe merkezine kara ve demiryolu ile ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Aşkale İlçe Merkezindedir. Okulumuz İl Merkezine 55 Km. uzaklıktadır.